Onze services

Wij komen langs
voor een gratis consult


Camerabewaking is maatwerk, wij komen dan ook graag langs om de situatie te bekijken.(Dit is GRATIS) Aan de hand van een locatie bezichtiging maken wij vrijblijvend een cameraplan en een investering overzicht. Wij garanderen altijd de scherpste prijs voor de beste materialen.

Wij monteren en installeren
uw bewakingscamera's


Beveiligingscamera installeren is een specialistisch vak, omdat dit precies en volgens de juiste richtlijnen moet worden verricht. Onze specialisten installeren voor u een professioneel systeem waarbij alle kabels vakkundig worden weggewerkt. Dit alles met een persoonlijke en vertrouwde aanpak.

Wij gebruiken de beste producten voor het beste resultaat

Blueagle wil ervoor zorgen dat u over de beste installatie beschikt voor uw camerabeveiliging. Een bekabeld systeem is dan ook aan te raden. Als u nog steeds liever een draadloze camerabeveiliging wilt, dan moet u zich wel realiseren dat deze alsnog een stroomaansluiting nodig heeft en dit is natuurlijk ook een kabel. Dus geheel draadloos zal het nooit zijn.

Wij werken methodisch, klantgericht en kwalitatief

Onze monteurs werken altijd netjes en schoon, het is voor ons van belang dat uw pand wordt achtergelaten naar uw wensen. Daarnaast documenteren wij het gehele proces. Hierdoor kan bij een verzoek aan onze service of helpdesk eenvoudig sneller worden meegekeken en ondersteuning worden geboden.

100% tevredenheidsgarantie


“Wie goed doet, goed ontmoet.” Los van het feit dat wij als onderneming natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment om te mogen horen dat een klant tevreden is en blijft. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte.

A-kwaliteit


Wij installeren al onze camerabewakingssystemen dan ook enkel met A-kwaliteit materialen, zoals bekabeling, de bewakingscamera’s zelf, harddisk recorders en montagebeugels. Wij nemen geen risico met mindere kwaliteit. Het is voor ons van belang dat u zich gegarandeerd veilig kan voelen en zeker kan zijn van de kwaliteit van de installatie die u bij ons heeft afgenomen. Uw veiligheid is onze prioriteit!