Over ons

Als uw specialist in camerabewaking systemen bieden wij hoogwaardige bewakingscamera’s voor al uw beveiligingsbehoeften, of het nu gaat om thuis, op het werk of elders. Van CCTV-camera’s tot IP-camera’s, draadloze camera’s en nachtzichtcamera’s, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze camera’s zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie, gezichtsherkenning en 24/7 bewaking, zodat u uw eigendommen dag en nacht kunt beschermen. Wij bieden verschillende soorten camera’s, zoals dome-camera’s, bullet-camera’s, PTZ-camera’s en netwerkcamera’s, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ons team van experts is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en biedt u de meest creatieve oplossingen. Naast goed advies en mooie installaties, bieden wij ook de juiste ondersteuning voor al uw serviceverzoeken. Wij voeren alle installaties en randwerkzaamheden in eigen beheer uit, zodat u erop kunt vertrouwen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze videobewakingssystemen en hoe wij u kunnen helpen uw eigendommen veilig te houden

Mond tot mond reclame

“Wie goed doet, goed ontmoet” is niet alleen een gezegde, maar ook onze filosofie. Natuurlijk streven wij als bedrijf naar het leveren van uitstekende service en kwaliteit, maar het is voor ons een enorm compliment om te horen dat klanten tevreden zijn en blijven. Dit blijkt vaak uit hun positieve reacties en doorverwijzingen van relaties naar onze onderneming. We streven naar een hoog tevredenheidsgehalte en staan open voor klachten om onmiddellijk verbetering aan te brengen. Bent u tevreden? Vertel het verder en help ons om meer mensen te bereiken die we kunnen helpen met onze diensten.

Camerabewaking kopen, huren of op afbetaling per maand

Wij begrijpen als geen ander dat financiële situaties soms niet ideaal zijn. Daarom denken wij graag met u mee en bieden wij diverse financieringsmogelijkheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw bewakingscamera of alarmsysteem per maand af te betalen over een korte of langere periode. Deze opties zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Onze beveiligingsspecialisten staan klaar om de mogelijkheden tot afbetaling met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.